Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ρολό σφολιάτας με χοιρινό και κρέμα τυριού που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει γευστικά



Υλικά


1 φύλλο σφολιάτας

2 φλ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

1 φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο

200 γρ τυρί κρέμα

1 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο

1/2 φλ. τυρί κίτρινο τριμμένο

1 αυγό, χτυπημένο

1 κουταλιά της σούπας νερό


Εκτέλεση


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σ' ένα μπολ ρίχνετε το ζαμπόν, το μπρόκολο, το κίτρινο τυρί και το τυρί κρέμα και ανακατεύετε καλά.Ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας, προσέχοντας να μη γίνει πολύ λεπτό αλλιώς θα σπάσει κατά το ψήσιμο κι όλα θα ξεχειλίσουν. Χρησιμοποιείτε μια σπάτουλα κι απλώνετε το μείγμα ζαμπόν στην σφολιάτα σε περίπου 2 εκ. από την άκρη.

Διπλώνετε τις 2 άκρες έτσι ώστε να «συναντηθούν» στη μέση. Αλείφετε με χτυπημένο αυγό και το νερό μας. Ακουμπάτε με την ένωση του ρολού προς τα κάτω σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα. Αλείφετε την επιφάνεια με το υπόλοιπο του αυγού.Ψήνετε στην προτελευταία σχάρα για περίπου 25 λεπτά, έως ότου η ζύμη ροδίσει. Αφήνετε για τουλάχιστον 15-20 λεπτά να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί πριν την κόψετε.


Μεθύστε... χωρίς να πιείτε - Η πρώτη παμπ που σερβίρει εισπνεύσιμο αλκοόλ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου